Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Finances a "Can Esquerra"

6/7/09

Ahir, un company militant d'esquerra, ens comentava la noticia sorgida en un diari sobre l'endeutament d'esquerra. Mentres feiem el vermut dels diumenges, en parlàvem i ens costava creure aquest fet, no per probable, com en tots els partits, si no per la quantitat.
Aquest matí, per contra, trobem com una dirigent del partit, ens informa de la realitat de l'assumpte, en aquests termes.
en l’exercici del 2008 Esquerra va obtenir un superàvit de 466.024,55 euros i que els 280.000,98 euros de dèficit, als què el diari es refereix, corresponen a la diferència entre les despeses de la campanya a les eleccions generals –1.614.676,18 euros– i els ingressos obtinguts pels resultats –1.334.675 euros.
Així, Albiol ha assegurat que el partit ‘no té cap problema econòmic’ i ha explicat que l’únic deute que té Esquerra és un crèdit amb La Caixa, que ‘actualment s’està pagant i s’acabarà de pagar el 2014’.

A partir d'aquí, cal preguntar... Que tenen a veure les baixes "carreterianes" dels darrers mesos? I a Torredembarra, lloc on encara estem certament estancats i sense canvis, també han influït aquestes baixes i les seves aportacions?

1 comentaris:

Anònim ha dit...

La prostitución siempre se ha nutrido de la pobreza