Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Agost i Futur

6/8/09

Durant el mes d'agost sembla que la política al municipi estigui aturada tot i els aldarulls del passat diumenge a la sortida d'un conegut bar torrenc on, un grup de mossos d'esquadra varen tindre més que paraules amb els darrers clients del local.
Tot i això, també sembla que esquerra ja s'està preparant per reformar definitivament la seva executiva per tal d'afrontar amb garanties la preparació de les properes municipals on, tots nosaltres, esperem es puguin assolir uns resultats excel·lents. Per això, contar amb les millors persones per tirar el projecte endavant, serà primordial, al igual que, la renuncia de totes les persones que varen encapçalar el darrer projecte, per tal de donar un altre aire al partit.
Amb això no volem criticar la tasca feta per aquestes persones en els darrers anys, solament volem posar sobre la taula la necessitat de regenerar el partit i la il.lusió dels vilatans.