Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Nova executiva a esquerra

18/11/09

Avui, hem estat comentant una carta rebuda per un dels membre de "Torresquerra", on es presenta la nova executiva d'esquerra a Torredembarra. Ans de publicar-la, voldriem fer una petita reflexió en veu alta...
-Serà això un primer pas de la senyora Gassull per tal de proclamar-se cap de llista? Ens conta que no és aquesta la seva intenció, però el dubte existeix.
-Les persones que flanquegen en la presidenta, una a cada banda, en Joan Torras i en Carles Fuxet, no seran els tapats en la carrera del 2011 per estar entre els tres primers?
-I finalment, volem aplaudir el pas ferm que es vol fer a Torredembarra, amb una empenta renovada i noves formes de fer.
Ara si...

Benvolgut/da:

Com ja sabeu, el passat dijous dia 15 d’Octubre es van celebrar eleccions a la Junta de la Secció Local d’ERC. Aquesta, ha quedat conformada de la següent forma;

• Presidència: Montserrat Gassull i Cos.
• Secretaria d’Organització: Joan Torras i Albert.
• Secretaria de Política Municipal, Imatge i Comunicació: Carles Fuxet Garcia.
• Secretaria de la Dona: Elena Santaló Gutierrez
• Secretaria de Finances: Dolors Orts Riambau.

Hem començat amb ganes de tirar endavant, -que no serà fàcil- i amb el desig d’arribar a tota la gent, de que tots puguem formar part d’aquest nou projecte, amb il•lusió i força.
Que aquest nou projecte, sigui el projecte de les persones i se’l sentin seu perquè hi han col•laborat, hi han treballat, i han manifestat les seves necessitats i les de tots els ciutadans.

Tot és molt bonic quan va bé, però quan les coses no surten com volem, no costa gens tirar la tovallola, però la vida ens ha ensenyat que amb esforç i treball, es solucionen molts entrebancs.

Si no som capaços de treballar tots junts, de liderar el nostre projecte, de debatre la diversitat d’idees i d’expressar amb tota llibertat les nostres inquietuds i els nostres desitjos, no aconseguirem mai res. Ni al nostre municipi ni al nostre país i serà una gran pèrdua quan parlem d’un partit, el nostre partit, amb tants anys d’antiguitat i d’història, amb tanta gent que va deixar la vida pels seus ideals i per Catalunya. Un partit que és l’únic que ha lluitat i seguirà lluitant per la independència. Per una independència amb contingut i projecte.

Esperem la teva col•laboració. Necessitem la teva implicació i volem treballar junts per un projecte comú, El projecte 2011.

Restem a la teva disposició i aprofitem per saludar-te molt cordialment.

Salut i república.