Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Canvis

31/8/08

Viure per creure. En un mes em passat d'un ajuntament en minoria i, veient les fugues del GIT, Esquerra i, tampoc cal comentar el trasfuguisme... a un altre on tota la dreta del municipi hi te cabuda.
Encara és aviat per valorar el que pot passar en els propers mesos, però, evident és, que el batibull de forces pot portar a actuacions ben curioses.
D'altre banda, veiem un difícil present dintre de les files del PSC amb reestructuració interna inclosa.
I,finalment Esquerra. Aquesta formació, afronta en els propers dies, el canvi d'executiva en el seu sí local a l'hora com pot veure a un dels seus millors valors,en Rafel Piñol, com presideix l'executiva comarcal. Cal estar al dia i demanar diàleg, diàleg, diàleg...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara es l'oportunitat, per tots els militants d'esquerra de poder decidir (o per el menys intentar-ho) el seu futur. S'acabat la mùsica sentida des de fa temps, de que això no funciona, de que s'ha de camviar. etc . Ara es l'hora , de que "les diferents corrents d'esquerra" surtin a participar, fen propostes, i si s'escau presentant candidatura la l'executiva. O faran? o dubto. el que resulta facil, es criticar i no mullar-se i això al nostre Partit passa a sovint. Es de supossar que continuaran els mateixos, perqué en el fons (no tots) el hi agrada la "marxa". Pero i esl critics, sortiran? tenen un projecte, o sols son mlitants emprenyats, però que tambè els i va be ser això "emprenyats" i així sempre tindran l'oportunitat de criticar?.Tot esta per fer tot es possible. però pinten bastos. Lao Tse.

Anònim ha dit...

Cal estar al dia i demanar diàleg, diàleg, diàleg...
Que vols dir amb aixó?. Que fins ara no ha existir el diàleg. i que no s'ha estat al dia???? a ERC de la Torre
Jo crec que si aquesta persona que escriu el bloc és militant d'esquerra i no és de la junta actual, per coherència hauria d'encapçalar una llista a les eleccions a la junta local . per tal d'aportar el diàleg que segons ell ha faltat i posar a esquerra al dia? . Estic d'acord amb l'anterior comentari menys queixes i més treballar per ERC.