Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Nova Executiva

27/9/08

Ahir al vespre, la militància d'ERC de Torredembarra, amb una àmplia participació, va escollir nova junta executiva local. A més, cal destacar el fet de ser unes eleccions, on el 90% de l'assistència, va donar suport al nou projecte.
Aquest projecte de futur que, el propers dies anirem explicant, estarà comandat per Rafael Piñol en la presidència. Persona estimada i respectada per tots el militants del partit. En la secretaria d'organització, i clau en el treball de partit, la persona escollida ha estat Joan Torras. També, en l'altre càrrec important, i per realitzar feines de futur, l'escollit ha sigut en Carles Fuxet, que defensarà i reformularà la política municipal.
Josep Lleixà portarà finances, secretaria on la seva feina en els últims temps ha sigut exemplar. Octavi Fornés, desenvoluparà i actualitzarà la comunicació mentres que, l'Elena Santaló, treballarà amb dones.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Els meus millors desitjos a la nova Executiva d’ERC de la Torre, encoratjant-los al treball en equip que segons el meu parer el l’única forma d’avançar en be del poble i del Partit.
I fer una modesta reflexió, totes les Secretaries son importants. Com el treball es en equip, serà un mal aprofitament de recursos i persones , veure que alguna sobresurt envers les altres. Totes han de seguir un ritme de treball i eficiència creixent en el temps. Lao Tse.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó, amic Lao.
Penso que aquesta ha estat una executiva molt treballada i on per sobre dels noms, hi ha la feina que poden fer.
M'agrada a més la separació de les tasques de partit de les de política municipal. Les dues amb un eix d'unió important com és el president.
I, segur que tots dos faran bon ús de comunicació.
Agrair a les persones que han treballat per aconseguir una executiva única.

Carles ha dit...

Crec que la nova executiva és cosa de tots. Crec, que l'equip està per sobre de les secretaries que l'un o l'altre pot portar. De ben segur que, de forma puntual, alguna pot tindre una mica més de protagonisme que l'altre, però el cert és, que cap secretaria, sense la tasca importantísima de comunicació, que ha de gestionar el flux d'informació i obrir els canals de participació, no pot funcionar correctament

Anònim ha dit...

El Gaià és mou a
http://gentdelbaixgaia.blogspot.com