Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

20N Feliç Aniversari!!

20/11/086 comentaris:

Anònim ha dit...

DIRIGIT AL DEPARTAMENT DE JUSTICIA DE LA GENERALITAT O AL ORGANISME COMPETENT.

Benvolguts senyors/es DEMANO QUE EM TANQUIN A LA PRESO, SI ES QUE VAIG FER ALGUN DELICTE, LA JUSTICIA EN UN PAIS EUROPEO I DEMOCRATIC NO HA DE SER UN NEGOCI. EM DEMANEN 120.000 € DE FIANÇA PER ESBRINAR TOT EL MEU PATRIMONI I PODER DEMANAR MÉS EL DIA DEL JUDICI. AIXO ES DELICTE, ES ATENTAR CONTRA L’INTIMITAT I LA PRESUMCIO D’INOCIENCIA ARTICLES 18 I 24.2 CONSTITUCIO ESPANYOLA.
PELS MATEIXOS MOTIUS VOLEN REDUIR L’EDAT DE LA GERMANA….
EM DISCULPO PELS COMENTARIS EN LLOCS INAPROPIATS PERO HAIG DE FER SENTIR LA MEVA VEU. AQUESTA TIPA LA TENEN D’EDUCADORA SOCIAL A L’AJUNTAMENT DE CAMBRILS. I QUE EL CONTINGUT DE LES CARTES SUPOSADAMENT CALUMNIOSES PODRIA SER VERIDIC.
A MI CONTRA NATURA M’OBLIQUEN A DEMOSTRAR LA MEVA INOCENCIA, DONS ELLA O ELL QUE DEMOSTRI LA SEVA. JO NO SOC L’AUTOR D’AQUESTES CARTES I SI L’HAN PERJUDICAT NO ES PROBLEMA MEU I NO TINC PQ PAGAR ELS PLATS TRENCATS, NI AGUANTAR INSULTS DE GENT QUE TE INFLUENCIES. NO TINC RES A PERDRE SI M’ATAQUEN EM DEFENSARE.

En dic Ferran Miquel R. G. , apel•lant al articles 2,4,5,9,11,12,17,18,19 de la “Carta de drets dels ciutadans davant de la justícia”, a la Constitució Espanyola articles(15,17,20,24), els escric per demanar protecció i ampara de l’administració i el departament de justícia per la violació dels drets fonamentals i humans (presumpció d’innocència, intimitat, a no ser acusat amb suposicions i conjetures, inviolabilitat del domicili i d’altres, a tenir un procés just sense dilacions innecessàries) que estic sent víctima en un procediment penal seguit al jutjat d’instrucció nº 5 de Tarragona a les diligencies prèvies 3922/2003 ara P.A 172/07 i un assetjament encobert que estic patint per part de Nieves Lalinde Prado, treballadora de l’ajuntament de Cambrils, que indiciàriament sospito i tot apunta que fa servir el seu càrrec per perjudicar i obtenir diners simulant ser una víctima i simulant delictes públics per que l’ajuntament de Cambrils li pagui l’advocat i poder litigar gratuïtament .Concretament esta aconseguit que el jutge instructor m’imposi una fiança 120.000 €. Per unes cartes i correus electrònics calumniosos (o no) que segons els denunciants, imputen a Nieves Lalinde Prado, pederàstia, que el seu pare abusava sexualment de Nieves, que va ser tractada per malalties sexuals i altres despropòsits i barbaritats també m’acusen de “DELITOS DE DESCUBRIMIENTO Y REVELACION DE SECRETOS 197.1 CODIGO PENAL”. Jo no soc l’autor d’aquestes cartes i nego categòricament els fets :
1. En cap moment vaig publicar continguts semblants a internet. Que es vergonyós que en un estat Europeo i de dret, admetin una acusació cito textualment -por el uso del verbo recibir y la palabra monstruo-. I nomes busquin excuses per com diuen ells “conectar el autor con los hechos”, en un procés penal hi ha d’haver uns límits .D’una persona que ja ha mentit en altres denuncies.
2. Els correus electrònics segons informe de l’ajuntament de Cambrils ( aportat pels propis denunciants), provenen de uns cibercafe/es de Barcelona o Madrid. En aquests llocs NO HI HE ESTAT MAI.
3. Que els denunciants van aportar unes 16 cartes físiques demanant proves d’ADN a les quals em vaig sotmetre a costa de la meva intimitat i de d’indignitat de fer, un acte humiliant, per ordre, caprici i ànim de lucre d’un altre. Fer constar que abans de fer la prova vaig rebre amenaces de que avien posat l’ADN d’un clinex i de restes d’orina meva, cosa que vaig comunicar a la meva advocada i vaig denunciar als jutjats de Tarragona. Que els informes pericials del Institut de Toxicologia i la policia (tots de Barcelona) no van trobar el meu ADN a les cartes, però que de totes formes hi ha moltes dubtes en la seva realització, i com vaig comunicar, per escrit, a la advocada que em representa m’hauria agradat que s’haguessin fet en un altre lloc. Ja que la policia de Barcelona des de la detenció no hi confio. Que a les cartes no es van trobar –huellas dactilares- meves, ja que jo no vaig confeccionar-les. També fer constar que al notificar-me l’auto demanant el ADN vaig rebre tracte groller per part de dues empleades d’aquest jutjat. Ja que abans de firmar els vaig demanar per consultar al meu advocat i si van negar. En aquest moment toca donar 120.000 € per la fiança.
4. Que al fòrum de Stargate a l’any 2003 hi havia molta altre gent implicada com un tal dracserp@hotmail.com que consta a les denuncies, i en principi tot era com un joc. Que per conveniència de la policia i dels jutges que volen un cap de turc no s’ investigat. Recordant que “si ha transcurrido el tiempo para averiguar la IP de origen” que de l’any 2002 hi una llei que obliga a guardar les IP d’origen cito textualment, 12 mesos, i des que denunciants van aportar els texts hi havia temps de sobra. Que això m’ha generat indefensió i per tant demano la nul•litat de la instrucció.
5. Que la direcció de Nieves Lalinde Prado estava a les pagines blanques, i la matricula del cotxe de Clara Casaponsa estava en BOP per una multa de transit. Que Gloria Ambros Rabasa, - segons els denunciants-, es AMIGA intima de Niebes Lalinde Prado. Que tot això no es cap –secreto que es pugui usurpar i revelar- però altres coses potser si que ho son. Però això no es problema meu sinó de Nieves Lalinde Prado i l’ – amiga - Gloria Ambros Rabassa. Que amb Gloria Ambros Rabassa ni persones relacionades amb ella no hi va haber cap tipus de contacte ni telefonic ni atraves del messenger. Que telefonicament NO VAIG MANTINDRE CAP CONVERSA AMB NEUS LALIENDE.PRADO Totes les comunicacions amb Neus Lalinde Prado van ser atraves del messenger i al sopar a Reus i el cafe a Tarragona.
6. Que les expressions i la manera d’escriure es poden copiar. Ejemple: ”i respetuosamente digo, que no ha lugar a las acusaciones y que no es de j(J)usticia y no ha lugar que me imputen los hechos de forma dolosa, amedrentando y con animo de lucro, que la falta de respeto y falsedades en los escritos del abogado de los denunciantes el Prieto es macabro ”. Aquestes son expressions arcaiques d’un grup de pillos, vivales i un carcamal pedant que volen treure diners sense treballar.
7. El proxy cache de Telefónica 80.58.52.170 ubicat a la ciutat de Tarragona, que s’investigui si a l’any 2003 donava servei a usuàries de Reus i si Neus Lalinde Prado tenia ADSL amb telefònica l’any 2003
8. Últimament els denunciants i el carcamal pedant -adixcte- a certes herbes clandestines, que les representa, amb ànim de lucre han aportat uns missatges del fòrum de CCRTVI que denominen “hechos del 13.08.2004 á 26.enero.2005”, els quals no soc l’autor, ni tenen res a veure amb Neus Lalinde, ni el nom de les denununciants apareix en cap lloc. En definitiva que es dediquen a buscar certes paraules per internet de l’any 2005, perquè saben que no es pot investigar l’IP d’origen, i dir que els he injuriat i calumniat, per poder demanar diners i els missatges sospito i tot apunta que potser els podria haver posat la mateixa Neus Lalinde, per treure diners. Aquí teniu la proba amb la que –intentan valerse–. Si aixo es justica en democracia com deu ser la justicia en una dictadura o en una inquisio, quina diferencia hi ha.
http://forums.ccrtvi.com/viewtopic.php?t=16022
http://forums.ccrtvi.com/viewtopic.php?t=16711
http://forums.ccrtvi.com/viewtopic.php?t=16024

Que en aquest procediment m’imputen altres fets que no vaig fer ni vaig reconèixer. Es cert 19/08/2003 hi va haver una detenció i que vaig reconèixer haver fet unes bromes al juny de 2003 (trucar i dir que era Anibal Lecter), que els denunciants diuen amenaces. Que fa 5 anys hagués tingut aquesta equivocació no dona dret als denunciants ni a l’administració de justícia d’assajar-me d’aquesta manera, que indiciàriament em puguin imputar el que vulguin. Fer constar que els denunciats, concretament Nieves Lalinde Prado i un grup de gent del seu entorn, i del fòrum de Stargate, també m’amenaçaven i insultaven denominant-me xarnego de merda i amenaçant-me de tallar-me els testicles lentament amb una navalla oxidada i que m’induïen al suïcidi (que em tires del balco del mediterrani) que no puc aportar proves ja que jo no anava de mala fe, guardant els missatges, ja que no creia que em pugues costar 120.000 € a més la policia de Barcelona em va prendre els ordinadors, parlant clar més indefensió . Que per aquest motiu vaig fer les bromes. També vull fer constar que a l’any 2002 vaig quedar en dos ocasions amb Nieves Lalinde un a Reus i un altre a Tarragona, i que vaig intercanviar objectes, això consta a la declaració policial i al jutjat. Poso links de la publicació de la detenció a internet, també si busqueu a les hemeroteques el 21/08/2003 trobareu la noticia als principals diaris.
http://axc.cat/?p=82
http://internet.hispavista.es/internet/20030821095307/Detenido-un-joven-internauta-en-Tarragona–que-atemorizaba-a-chicas-a-traves-de-Internet/
http://www.elmundo.es/papel/2003/08/21/catalunya/1461374.html
http://www.diariocordoba.com/noticias/noticia.asp?pkid=74925
Com es pot comprovar va ser un assumpte entre particulars i no justifica que l’ajuntament de Cambrils pagui l’advocat de la Nieves, Gloria Ambros, Clara Casaponsa, etc
Sent la Justícia una competència transferida a la Generalitat de Catalunya, demano :
1. PROTECCIO I AMPARA, de la meva persona i els meus bens, demanant un control en aquest procés per part del departament de justícia i l’administració, ja que em sento indefens, desprotegit i que la meva vida esta en mans dels denunciants i que amb trampes legals estan vulnerant els meus drets fonamentals, per unes bromes que no he estat jutjat ni hagut sentencia les fan servir d’excusa (antecedentes) per imputar-me fets sense límit. Que tergiversen els fets segons els convé i que han assumit el paper de jutge instructor. En definitiva estan vestint el sant per aconseguir una condemna penal sense probes.
2. Denunciar un assetjament encobert i la prepotència, que per part del jutjat d’instrucció numero 5, va alentir el procés amb l’excusa de que tenien feina, només per perjudicar, i deixat passar el temps perquè no es pugues investigar l’origen(IP) d’alguns missatges que es volen fer servir com indicis en contra meu, que això em genera indefensió. Que aquestos missatges els podrien haver introduït els mateixos denunciants.
3. Fer constar que qualsevol podria anar a un lloc públic , autoenviarse correus tant físics com electrònics i demanar diners, parlant clar fabricar indicis en un procés penal per obtenir una condemna, perjudicar i obtenir diners. Que sospito i tot apunta que la denunciant no actua per honor i dignitat sinó per perjudicar, obtenir diners i humiliar-me, que es val del seu càrrec a l’ajuntament de Cambrils i les seves dots d’actriu per aconseguir-ho, fins i tot es val de la seva mare per donar més pena. La simple admissió de l’aquesta acusació obrirà una porta al frau i gent (que treballi en un ajuntament) que vulgui perjudicar a un altre, fent servir la justícia com eina.
4. Fer constar que la dona del l’advocat de la part denunciant Javier Ignacio Prieto Rodriguez es jutgessa de lo Penal a Tarragona, sobre això no faig cap comentari, ja us ho podeu imaginar (alcalde + jutjessa = arbitrariedad + libre albedrío). Que hi ha texts com el d’una tal Nelia que indiciàriament sospito i tot apunta que el podrien haver creat els propis denunciants amb un processador de texts. També diuen que vaig amenaçar a Clara Casaponsa des de gener del 2003, això es fals a més només hi ha denuncies des de juliol del 2003. Que un text que denominen el del -putaco-, no el vaig fer i que lògicament no aporten l’IP d’origen, ja que no els convé, es pot comprovar a la pericial de la policia, materialitzen l’amenaza que em van fer de que “la policia aniria per mi”. Un text de una tal noaveiga que tampoc soc l’autor, convenientment no aporten l’IP d’origen. També fer constar que no em vaig personar a domicili de la denunciant, ni vaig deixar cap missatge al buzon de voz de Nieves i moltes altres coses que no poso. També fer constar que van portar a la mare a declarar per donar més pena i demanar més.
5. Que durant la detenció 19/08/2003 no vaig estar en condicions ja que em van tancar a una mazmorra, que no em van donar menjar adequat per les malalties cròniques que pateixo i que durant tota l’estança a la mazmorra vaig patir asfixia i falta de respiració. A les 17 h (crec) mareixat, atordit i atemorit em van portar a declarar, abans de la declaració vaig rebre amenaces del policia que tenia més edat, de prolongar la detenció i em condicionava la devolució dels ordinadors al que digues en la declaració cito textualment “tiene que haber algo”.
6. Que es demani al jutge el motiu de la fiança tant desproporcionada, i que justifiquin degudament totes les violacions dels meus drets que hi ha hagut en aquest procediment amb els corresponents RATIOS DE PROPORCIONALITAT.
7. Que els denunciants aportin proves de tot el que denuncien i han denunciat.
8. Fer constar que no tinc res en contra de l’ajuntament de Cambrils i el partit que el governa, i agrairia que aquesta institució es mantingues al marge d’aquest procés. Que no tinc res contra els jutges, fiscals i policia però no vull que m’imputin fets que no he fet,em prenguin diners i ordinadors, m’amenacin i m’imposin penes desproporcionades, si es que hi ha delicte en el que vaig fer. Que això no es legal, Nieves Lalinde Prado no es cap víctima i que abans de conèixer-la no havia tingut cap problema amb la justícia i que també tindria que estar processada, i que si vaig fer les bromes va ser per alguna cosa no per caprici. Que fa servir la seva condició de dona amenaçada i víctima per treure profit de la situació. Que aquest procés es una vergonya i un malbaratament de fons públics, més quan hi ha dones que son maltractades i moren, que ningú els hi fa cas perquè no treballen a un ajuntament i no hi ha recursos per protegir-les. Que veig malament que una dona pugui insultar i enfortres d’ un home i per política l’home no pugui defensar-se i tingui que aguantar-ho tot i simplement per fer unes bromes a l’any 2003, reconec que van ser grolleres i inapropiades em demanin 120.000 € de fiança en un judici. Però Nieves Lalinde no es cap santa, ni molt menys una víctima.
9. També sospito i tot apunta que hi ha un acord entre - alguns - jutges, fiscals i advocats de no tancar-me a la presó però, traurem (fer-me saltar) els màxims diners possibles. Segons ells “creiem que has sigut tu”, “no tenim proves”,”pobre noia”, “d’una manera o d’un altre t’ho farem pagar”, “justícia, justícia…”. Això no hi estic d’acord ja que la majoria de fets que m’imputen no els vaig fer, i que tot es un muntatge per treure profit econòmic i humiliar-me i que em sento maneixat, se que no em tanquen a la presó, ja que saben que soc un malalt crònic i potser moriria abans de dictar sentencia i aquesta gentussa no trauria profit econòmic, que es l’únic que els motiva (rectifico si que em volen tancar a la presó per haver fet aquest escrit, per TAPARME LA BOCA, com estem en un –Estado Social y Democrático de Derecho–, despres amb tota l’hipocresia i el cinisme tenen collons de criticar altres èpoques de l’historia i fan el mateix “corregido y aumentado”, potser el faran un –auto o una providencia– demanan l’afusellament i que pagui la bala). Pensava que estava en un estat de dret democràtic, que per acusar algú s’han d’aportar proves, i que en un procés penal hi ha un control sobre la producció indicis. Que el jutjat d’instrucció numero 5 no ha buscat trobar la veritat i als veritables autors, sinó la manera t’imputa’m els fets sigui com sigui.
10. Sobre les imputacions em remeto a les noticies publicades el 21/08/2003 on m’imputaven fets que no he comes i la declaració policial 19/08/2003 on només vaig reconèixer haver fet unes bromes que ells diuen amenaces. Que em van acusar d’uns danys informàtics no acreditats.
11. Si la denunciant, que treballa a l’ajuntament de Cambrils amb un sou que molts no tenen, i que segons les cartes que sospito i tot apunta es va autoenviar, te un pis a Barcelona, diu que no te recursos per pagar les costes, dons jo menys que son un aturat i no tinc perquè pagar per coses que no he fet. També fer constar que l’any 2003 i 2004 hi hagut falses denuncies. Que el que vaig fer ho vaig reconèixer i de sobres i que l’instrucció era innecessària.
Que tinc dret a tenir una vida plena sense ser assetjat d’aquesta manera, que encobertament l’administració de justícia al dictat de Nieves Lalinde Prado m’ho estant impedint. Agrairia que el departament de justícia de la generalitat intervingués en el procés que es posi fi a tot això que fa massa anys que dura, o com a mínim que exerceixi un control, i que es posi fi aquestes humiliacions i aquest assetjament encobert a les que em veig sotmès, recordant el dret a la presumpció d’innocència i que fins que no hi hagi sentencia he de ser tractat, com el que soc, una persona innocent, que imposar-me fiances desproporcionades no es tractar-me com a tal.
Se que aquesta escrit no arribarà en lloc, se que estic lluitant contra gent amb contactes a tots els nivells i corrupció, tràfic d’influències en alguns estaments, però sempre he cregut en la democràcia i la llibertat d’expressió, i al igual que els denunciats també tinc dret a sospitar i a exposar la meva versió dels fets. Si la administració no intervé almenys que consti la meva versió dels fets.
Tarragona 28 d’abril 2008

Anònim ha dit...

ups sorry delete plz [url=http://duhum.com].[/url]

Anònim ha dit...

I read this forum since 2 weeks and now i have decided to register to share with you my ideas. [url=http://inglourious-seo.com]:)[/url]

Anònim ha dit...

Hi Guys,Just registered here and looking to have a great time. I am looking for the best cash gifting program out there in the internet. Can you guide me?

Below are some sites that I found and I am not sure how much they are going to help me.
[url=http://www.squidoo.com/Residual-Cash-Forever-Cash-Gifting-System]cash gifting[/url]
[url=http://www.squidoo.com/Residual-Cash-Forever-Cash-Gifting-System]join cash gifting[/url]
[url=http://www.squidoo.com/Residual-Cash-Forever-Cash-Gifting-System]best cash gifting program[/url]

Anònim ha dit...

Draw in casinos? pursuing this environmental [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] sink and affix on up online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also boot the bucket our untested [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] give something at http://freecasinogames2010.webs.com and do in archetypal folding readies !
another unsurpassed [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] in the sector of is www.ttittancasino.com , because german gamblers, sucker in not rococo online casino bonus.

Anònim ha dit...

It isn't hard at all to start making money online in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat tools[/URL], Don’t feel silly if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses not-so-popular or little-understood avenues to produce an income online.