Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Puigcercós i la decadència de la cúpula...

5/4/09

EXTRET D'E-NOTICIES.CAT
El president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, ha respost negativament al corrent crític del partit Esquerra Independentista, que ha recollit les signatures necessàries per fer un referèndum intern sobre la posició d'ERC respecte al nou model de finançament. Ha dit que ara és el moment de treballar per arribar a un acord amb el govern espanyol i que la resta és "perdre el temps".

Puigcercós, que ha demanat a Esquerra Independentista "sentit comú" i "sentit de país", ha fet aquestes declaracions aquest diumenge a Vic, on ha visitat el Mercat del Ram. També ha dit que Esquerra, en aquests moments, necessita "tota l'ajuda de dins del partit i de fora" per afrontar una nova fase de la negociació del finançament.

Ha assegurat que ara és el moment de continuar negociant, intentar forçar l'acord o plantar-se si no hi ha un canvi radical del govern espanyol respecte a les xifres i el model del nou finançament per a Catalunya. I ha advertit que ERC serà la primera que es negarà a acceptar un mal acord en aquesta matèria.

Les declaracions de Joan Puigcercós arriben tot just un dia després que el corrent crític intern d'Esquerra Republicana de Catalunya, Esquerra Independentista, hagi anunciat que ja té les mil firmes necessàries per convocar un referèndum intern sobre el model de finançament.
EXTRET D'E-NOTIIES.CAT

La cúpula d'esquerra s'allunya cada cop més de la militància i dels seus votants.