Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Agost i Futur

6/8/09

Durant el mes d'agost sembla que la política al municipi estigui aturada tot i els aldarulls del passat diumenge a la sortida d'un conegut bar torrenc on, un grup de mossos d'esquadra varen tindre més que paraules amb els darrers clients del local.
Tot i això, també sembla que esquerra ja s'està preparant per reformar definitivament la seva executiva per tal d'afrontar amb garanties la preparació de les properes municipals on, tots nosaltres, esperem es puguin assolir uns resultats excel·lents. Per això, contar amb les millors persones per tirar el projecte endavant, serà primordial, al igual que, la renuncia de totes les persones que varen encapçalar el darrer projecte, per tal de donar un altre aire al partit.
Amb això no volem criticar la tasca feta per aquestes persones en els darrers anys, solament volem posar sobre la taula la necessitat de regenerar el partit i la il.lusió dels vilatans.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

No cal què patiu què a la Montse la volen a totes les llistes, i a ERC no sabreu a qui possar al davant, tornarà a ser el Gerard el proper cap de llista, i no en treureu ni un.
Temps al temps....

Anònim ha dit...

Potser a ERC voldran a la Laura Pradeda i el seu nou despatx...

Carles ha dit...

No crec que tot hagui de ser tant blanc o tant negre. Tant la Montse com el Gerard tenen un lloc destacat a Esquerra.
Serà la seva militància qui haurà de valorar la tasca feta en els darrers anys al front del partit. I,llavors, valorar quins canvis cal fer tant de persones com de lloc.
Però tot, sempre, pensant en el bé d'esquerra a Torredembarra.

Anònim ha dit...

Perdona Carles, no cal que els raspatllis, el seu paper a la política local a estat un desastre.

Anònim ha dit...

M'encanta aquest blog! Fuixet escriu, Fuixet contesta, Fuixet replica, Fuixet contra-replica....

Esquizofrènia total!

Anònim ha dit...

Al menys el Fuxet te les idees clares del que vol per al partit, el Ciuró només es preocupa de si mateix . . . .

Anònim ha dit...

Seria bó que algú d'esquerra proposses formalment al Fuxet com a candidat.
Llàstima que ell no vulgui ser-ho.

Anònim ha dit...

Que jo sàpiga, el fuixet ja fa molt temps que no te res a veure amb aquest bloc, per això va obrir el seu, el qual recomano.
Segons el meu parer la montse es podria quedar entre els cinc primers i el gerard el sis.
El cap de llista? Algú del partit; militant.

Anònim ha dit...

Molt actiu el Sr. Fuixet, ja ha fet uns quants comentaris més, adoptant tres personalitats diferents.

L'esquizofrènia continua!

Anònim ha dit...

Esquerra a Torredembarra se'n va cap a una deblacle total a les properes eleccions. No han fet autocrítica i enlloc de mirar al futur recuperen personatges del passat. Quin desastre! Almenys que es presenti Reagrupament que alguns votants d'ERC no quedaran orfes

Anònim ha dit...

A Esquerra el què ha passat és el següent:
1/ El Gerard com a cap de llista no serveix.
2/ La Montse no pot passar al devant, perquè hi ha un cap de llista
3/ Quan es van acostar les eleccions van apareixer una sèria de satèlits, què el què van fer va ser liar-la, alguns anaven a les llistes i quan ho van tenir tot liat, van marxar.
4/ Els presidents que hi han hagut, si eren massa exigens, s'els han carregat. Si han sigut tous, no han pogut fer res, perquè sempre hi ha algú que ho crema tot.
5/ Així està Esquerra cremada per la desidia, les poques ganes de treballar d'alguns i per la manca de lideratge del equip municipal.

Anònim ha dit...

Cap culpa o causa del que ens passa hem de buscar-la en cap altre lloc que no sigui a casa, ni en ningú que no siguem nosaltres.
Cadascú és responsable del seu destí individualment i col•lectivament. No hi ha pretext ni excusa ni culpa que sigui dels altres.
Ara ens convindria fer una aturada tècnica per agafar aire i aclarir idees i nous projectes.
Voluntat i destí són una sola cosa.
TENIM EL QUE ENS MEREIXEM.
Salut.

Anònim ha dit...

Gent militant vostra us ha fet oposició i encara els aneu conservant, perquè hi tornin les vegades què vulguin.
Una militant vostra va muntar una mani davant del negoci privat d'una regidora d'ERC. Ningú ha vist cap comunicat ni cap expedient a dita militant.
Si encara us en fan poques de putades, com què no sou capaços de reaccionar i quadrar el partit i actuar amb un criter. Encertat o no, però un criteri.
A algú li devia anar bé tota aquesta moguda!!!

Carles ha dit...

Després d'estar quinze dies allunyat d'internet per estar de vacances totals, voldria dir solament dues coses.
1- El blog Torresquerra està totalment desvinculat de la meva persona tot i ser-ne, en els seus inicis, un dels seus redactors.
2- A les persones que han apuntat a la meva persona com a possible candidat a cap de llista a esquerra, dir que jo, en cap cas m'he plantejat dita opció. Crec que hi ha persones molt millor preparades i amb prou carisma per aquest lloc.