Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

De 1713 a Internet

17/5/08

Avui és el dia internacional d’internet. Curiós dia per detindre, com ha succeït, a la cinquena banda mundial de hackers. Per a tos els demés que viatgem, ens comuniquem, treballem i/o informem gràcies a la xarxa; felicitats!

A Torredembarra, un dels nostres regidors gestiona la regidoria de noves tecnologies de l’ajuntament, juntament amb la de participació ciutadana. En aquest aspecte, encara estem en el primer any de la posada en marxa de “consensus” la plataforma participativa i on-line del nostre consistori. Però de moment les dades son molt bones. D’altre banda, ahir mateix, i dintre de les terceres jornades d’internet social realitzades a la casa del mar de Barcelona, el Punt Òmnia de Torredembarra va tornar a ser felicitat per la seva tasca vers la participació ciutadana i les noves tecnologies. Punt, també, depenent de la mateixa regidoria.

Per altre banda, demà diumenge és farà, si el temps així ho permet, la festa de la “batalla de Torredembarra”, organitzada per la regidoria de turisme, conjuntament amb comerç i promoció econòmica. Tot un encert. Caldrà demanar, que tingui continuïtat per esdevenir quelcom important dintre de les dates torrenques. Tot impuls al comerç i a la promoció de la nostra ciutat, han de ser aplaudits.

Avui hem pogut donar dues bones dades sobre dues de les regidories que gestiona esquerra.

Per acabar, també donar les gràcies a les persones que ha apuntat un seguit de noms per a la propera junta local d’esquerra, si escau fer-hi canvis. De tots ells en veig dos estan exposats seriosament, i altres dos, que son fruit de divagacions ocurrents. Voldria demanar aprofundir una mica més en aquests i altres noms per fomentar una enquesta seriosa.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Em pregunto si és veritablement això el què els militants i votans d’Esquerra volen, i si ho és, em pregunto que voldran quan a les pròximes eleccions municipals, Esquerra naufragui amb desbordat entusiasme i acabi amb menys amb un regidor o cap...

Seria divertit de comprovar-ho si no fos que ens hi juguem, almenys una mica, el futur del poble.

Anònim ha dit...

Avui al vespre hi haurà reunió d'esquerra. Serà moment per veure com van les eleccions del congrés general, en el si local i, també, per veure que fa i diu la junta actual de Torredembarra.
Veurem els o les candidats a la propera junta?
Ens deleitarà el Cesar amb un discurs del seus?

Anònim ha dit...

M’agradaria que el editorialista concretes quines son aquestes dues candidatures “series” per encapçalar la propera Executiva, i a poder ser expliques en que es bassa. Salut i República. Lao Tse.

Anònim ha dit...

Insistèixo, Pascualín President!

Anònim ha dit...

Avui a la reunió d'esquerra local s'ha donat suport a les tesis del senyor Carretero.
En ella, tan Cesar com Carles estaven presents.
Un, no es mulla i, és més, canvia el vot a última hora.
El Carles te idees més clares.

Anònim ha dit...

Al Cesar el que es del Cesar.....
L’informació a mitges pot ser interessada entens?.
L’exposició de l’esmena a la totalitat va ser defensada Per un militant de la corrent Reagrupament. La votació va tenir el següent resultat, 4 a favor 4 abstencions i 3 de rebuig. Així esta millor oi?.
La coherència per que els altres la entenguin ha de estar exposada el Carles en aquesta assemblea no ho va fer. No va fer cap intervenció.
El Cesar i tant que es va mullar, va fer un vot raonat i explica’n el perquè el feia.
Mira si es va mullar que va defensar una esmena ,que com saps no podia ser votada doncs al ser aprovada la que feia referència a l totalitat el resultat d’aquesta no tenia cap efecte. Però es va mullar i tant que es va mullar i va defensar una esmena que va ser contestada, mes que per contradir-la, per enriquir-la, i per donar posiblitat de debat entre els companys.
Company juguem amb totes les cartes sinó la partida no es prou transparent, i crec que l’Executiva i el Cesar donen cartes sense marcar a tots els que volen jugar la partida.
Salut i República. Lao Tse.

Anònim ha dit...

Apreciable resum de l’assemblea d’ahir dilluns.
Tot prou cert; però això, quasi cert.
El company Pereira, qui millor, va defensar la moció a la totalitat. Aquesta moció, va ser rebatuda per el Gerard amb certa solvència.
El fet de ser aprovada aquesta moció i, degut a que el reglament del congrés està fet amb molta mala..., va impedir poder profunditzar en la resta d’esmenes.
Cert també, és que el Cèsar va presentar un a moció personal. Digam mal pensat al dir que la junta local no preveia que Rcat guanyaria. I ho dic per que el Cèsar va canviar el seu vot, pactat amb la junta, i després es va entestar en explicar la seva versió al igual que explicar la moció parcial.
Tan és així, que també estava preparada la contrarèplica a tal esmena. Llavors, que no diguin que la junta dona les cartes sense marcar.
El fet que el Carles estigues a la mesa; mesa proposada per el propi Cèsar, feia que el seu paper també hagués d’estar en un segon pla, cosa que no vol dir que no pogués parlar. De fet, va votar NO a l’esmena a la totalitat. Això també és mullar-se.
De totes maneres, estem parlant del Carles i, algú l’hi ha preguntat a ell directament que pensa fer? De fet, mirant altres comentaris seus fets en aquest blog, sempre parla de deixar passar el congrés i parlar després, de projectes i coses, i no de noms. I, finalment, coneixent el seu tarannà tranquil i dialogant, en ocasions, no dir segons que, és dir moltes coses.

Anònim ha dit...

Company: Tot aixó que es cert, (com el dit per mi) si és estat de igual manera exposat en el anterior escrit no hauria donat lloc a suspicacies. Li has preguntat al company que va fer la rèplica al Cesar si allò estaba pactat? fes-ho que de segur contestarà de bon grat. De segur que tots dos volem el millor per ERC. i de veritat crec que el debat civil-lizat com el que fem, es positiu. De veritat cordailment Salut i Repùblica. Lao Tse.

Anònim ha dit...

Quina gràcia feu els d'ER.
Voteu a favor d'una moció a la totalitat, que propugna un pacte nacional per sobre del “tripartit”, i encara teniu els col...s de defensar el pacte tan a la generalitat com a Torredembarra, on no es fa altre cosa que portar els cafès al PSC.
Sort teniu que a la Torre encara hi ha militants amb seny i promouran el canvi de junta. A veure la junta ue surti, sigui prou dialogant amb tots.

Anònim ha dit...

Tu pesaves per aquets blog i has pensat mira i fotrem cullerada a veure que surt.
Primera constatació que fas, no est militant d’ER doncs si o fores estaries enterat de que hi ha dintre de pocs dies un Congres on es debatran les diferents visions que tenim el militants d’ERC (així queda millor no creus?) de enfocar el futur.
I mira per on alguns militants d’ERC de la Torre creuen que l’esmena a la totalitat presentada per Reagrupament satisfarà en part les seves expectatives i per això van votar a favor altres en contra i altres es van abstenir, No t’agrada aquest procediment, o es que al teu partit no gosen preguntar-vos.Naltros ara els militants tenim la posibil.litat de decidir. Es la grandesa del nostre Partit,
Per sort tots el militants d?ERC de Torredembarra estan al partit per que estimen el País I per això son i som tan crítics. I surti qui surti tan al Congres Nacional com a les properes eleccions locals, ho faran lo millor que podran especialment la propera Ejectiva de la Torre de la qual tu no podràs ser-ne membre hi ha que no es militant.
Llàstima per que amb un to positiu tan be`podries ajudar, pero amb tu de segur seràn dialogants . Salut i República. Lao Tse

Anònim ha dit...

ERC TORREDEMBARRA Us vol informar que: Recentment a aparegut a la Blocosfera Torrenca un bloc anomenat : http://torresquerra.blogspot.com/ Aquest bloca afirma que : pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur. Poc pot ser això que afirma quan utilitza de forma indeguda el nom d'ESQUERRA TORREDEMBARRA. Aquest bloc no es cap bloc oficial ni de la secció local , ni de l'executiva local. Per la qualcosa, Esquerra Torredembarra no es fa responsable de cap de les maneres de les afirmacions o comentaris que apareixen en l'esmentat bloc. Des d'Esquerra Torredembarra estem com no pot ser d'altre manera, per la llibertat d'expressió. La llibertat d'expressió ha d'exercitar-se donant la cara i no amagant-se darrera un bloc sense explicitar-se el nom de la persona o persones que hi ha al darrera, amagant-se darrera el nomd'esquerra. De fet algun dels nostres militants disposa de bloc, i no s'amaga darrea un altre nom , utilitza el seu nom en el bloc i expressa les seves opinions personals sobre esquerra sense cap tipus de problema. Des d'Esquerra sentim la confussió que això hagi pogut crear entre els nostres militants, simpatitzant i votants. I demanen a l'autor o autors del bloc que utilitzi el seu nom personal en el bloc i no s'amagi darrera de: http://torresquerra.blogspot.com/ o be que expliciti de manera clara l'autor o autors del Bloc. ERC TORREDEMBARRA