Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Antoni Bassas plega

28/6/08

(Extret d'e-noticies)

El periodista de Catalunya Ràdio Antoni Bassas ha aprofitat el programa d'aquest divendres per acomiadar-se de l'audiència després de més de 14 anys en antena. Bassas ha explicat que no s'ha posat d'acord amb el director de l'emissora, Oleguer Sarsanedas, per a renovar el contracte. La continuïtat del periodista a la franja dels matins de Catalunya Ràdio havia provocat tota mena de rumors a les darreres setmanes, però la nova directora general de la Corpo, Rosa Cullell, la donava per fet a les seves darreres declaracions a e-notícies. Bassas s'acomiada amb el lideratge en la franja matinal -amb gairebé 400.000 oïdors-, però darrerament la Ser -amb Carles Francino- i sobretot RAC 1 -amb Jordi Basté- li havien restat audiència. El periodista, que va començar amb CiU, no ha amagat mai el seu catalanisme. El PSC ha criticat darrerament la "crosta nacionalista" als mitjans de la CCMA.

Bassas ha explicat en directe que hi ha hagut "falta d'acord amb la direcció de l'emissora", atès que "tenen punts de vista diferents sobre com ha de ser el programa". També ha confirmat que li han arribat ofertes de la Corpo, tot i advertir en aquest sentit que sent "la profunda necessitat de parar".