Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Situació municipal i Montse

17/6/08

Ahir, la secció local d'esquerra va fer allò que més ens agrada; Parlar, opinar, debatre i raonar.
I després de tot un seguit d'opinions de diferents persones, tant militants, com simpatitzants i propers, en el seu assamblerisme, va sortir el següent comunicat.
Volem dir que, aquest no és un comunicat nostre, nosaltres, en tot cas, sols volem donar a conéixer allò que pensem, és important per a tots.

ERC Torredembarra
Comunicat referent a l'actual situació municipal, i a l'actuació de la regidora del Grup Municipal d'ERC Montserrat Gassull
La secció local d'Esquerra de Torredembarra, reunida el dia 16 de juny en assamblea de militants, membres de la candidatura, simpatitzants i amics, va prendre els següents acords de manera unànime:
1.Esquerra dona per acabat l'actual pacte de govern i retorna a l'alcalde les competències que li havien estat delegades en funció d'aquest acord.
2.Esquerra vol deixar clar que no formarà part de cap equip de govern, en el qual hi hagi persones que hagin deixat el grup polític pel qual van ser escollits.
3.Esquerra lamenta la renúncia de competències portada a terme per la regidora Montserrat Gassull, feta al marge dels procediments marcats pel nostre partit.
4.Esquerra fa una crida a la responsabilitat a totes les forces polítiques i seguirà treballant per tal d'assolir un govern positiu per Torredembarra.


Per altre banda, donar a conèixer el primer dels "blogs" que un militant i, també, col.laborador de "torresquerra" ens ha fet arrivar, http://carlesf.blogspot.com

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Em vull referir a l’actuació de la regidora d’ERC que per mi ha estat totalment desafortunada , lamentable i condemnable.
Si en el fons podia tenir alguna raó, el, procediment que ha utilitza’t, al no explicar a l’assemblea convocada per el mateix dilluns, el motius que la portaven a prendre aquesta decisió, per mi crec, es una manca de respecte envers el seus companys de partit, que son els que li van donar el suport i ajut com a la resta de la candidatura, , a la Campanya última de les Municipals.
Aquesta decisió, que no ha estat presa d’una forma precipitada, ja que des de feia temps l’estava manifesta’n a tothom que la volia escoltar, la podia ajornar fins el dimarts i abans dilluns a la tarda haver-la exposat (a la Assemblea que ja estava convocada) ha la resta de companys que es mereixen un respecte, com persones i com partit.
Perquè tanta precipitació a ultima hora?. Precipitació calculada; enrere aquesta hi ha alguna maniobra de futur, que poc dirà dels partits que li donin sopluig.
Si que va tenir “l’elegància” de comunicar-ho als membres de la Brigada que depenen de la seva regidoria. Es evident que aquest gest l’honora (a lo millor pensa que pot tornar a ocupar aquesta Regidoria amb un altres grup i vol aplanar el camí del aterratge).
Practiques com aquestes crec que exclouen al qui les duen a terme, del si del partit, en que militen, en aquest cas ERC. Son practiques vergonya’ns d’un estil de politics que Torredembarra No es mereix. Ni per suposat ERC. Espero que ERC faigi quelcom mes contundent com continuació del comunicat emès. Lao Tse. (Evidentment, això aquí exposat, puc repetir-ho on calgui, i personalment a qui tingui interès en saber-ho) Lao Tse.

Anònim ha dit...

extret del blog del sr. Grangel

----------------

Aquest escrit l'he posat al blog d'en Francesc Mercadé i a vostè sr. Grangel també li poso per que és regidor de l'Ajuntament de Torredembarra, i com el regidor Ripoll no en te i suposo que llegeix el de vostè, també li interesarà llegirlo:

diu així:

Amic Jordi

Aquest comentari l’hauria de incloure en un post teu anterior, el que porta per títol “Cultura denuncia la destrucció de patrimoni a l' església de Sant Pere de Torredembarra”, però aquest queda endarrerit i sospito que la gent tendeix a no llegir els comentaris dels posts anteriors, i crec que és important que es sàpiga el que vull comentar.

El que tothom hauria de saber, és que la denúncia al Departament de Cultura la va fer l’ arquitecte municipal Antonio Ripoll López per tal desviar l’atenció cap a un altre afer i que no es descobrís que ell mateix va autoritzar la neteja de la façana del Patronat Antoni Roig per el sistema de projecció d’aigua a pressió, que és un sistema de treball gens recomanable en edificis d’aquest tipus. El mal que s’ haurà produït a l’edifici també caldria denunciar-lo al Departament de Cultura i demanar responsabilitats a qui calgui, començant per ell mateix. Cal tenir en compte que el senyor Ripoll no te cap mena d’experiència professional com a arquitecte en una obra, i que és reconegut per els seus companys de professió com una persona nefasta que ha causat greus perjudicis a l’ Ajuntament i per tant a Torredembarra. Encara el recordem en el seu anterior lloc de treball com a una persona problemàtica, i que varem quedar ben tranquils quant va marxar cap a l’ajuntament de Torredembarra. Les conseqüències dels seus errors les varen patir encara durant uns quants anys, però al menys no ens calia treballar al seu costat.

En el currículum d’aquest senyor només es poden trobar fets com que ha atorgat llicències d’obres de forma irregular, interposant criteris de condicionament que en altres no ha sol•licitat tant sols per el fet de que els sol•licitants fossin mes o menys apreciats per ell. O que per el contrari, altres llicències les hagi anat entorpint contínuament, abusant del seu càrrec.

També cal que es sàpiga que ell mateix va fer obres casa seva, al Carrer Clos, que no s’ajustaven a la legalitat i que va denunciar al propi Ajuntament en varies ocasions, per que aquest va atorgat llicència d’obres per construir el port, o per les obres de rehabilitació del castell, i un llarg etcètera que farien que aquest escrit fora massa extens. També cal saber que abandonava el seu lloc de treball en hores laborals per anar a fer feines particulars i que també en hores laborals rebia a un altre arquitecte ( curiosament el marit de Elena Cosculluela, una altre funcionària municipal ) per tal de redactar i preparar degudament la denuncia que va interposar per la construcció del vial d’accés al port.... etc, etc.

Això passa dins del nostre Ajuntament i el jornal d’aquest senyor en paguem tots nosaltres amb els nostres impostos.

Anònim ha dit...

Quan tinc que exposar una qüestió en que he de mirar de posar be les paraules a fi de que la frase expressi el que vull dir, recorro a la meva llengua materna, doncs em sento mes segur.
Según me dice una persona bien informada, no hace mucho hubo una reuniòn “trovada” entre los grupos que componian el equipo de gobierno de Torredembarra para tratar el tema de la regidora del Psc Laura. En esta reuniòn la regidora (ahora sin competencias) de ERC Sra. Gasull, con un verbo convincente, cargado de razones èticas y polìticas, duro, pero bien argumentado, conmino a la Regidora Laura (todo y no pertener a su partido) a dejar su acta de Regidora, aduciendo que después de la situación creada , esta era su obligación. Esta petición la acompañó, invocando todo lo invocable, ètica, pundonor, honestidad polìtica, imagen, etc, etc.
Doncs be, de bon segur que la Regidora Sra. Gasull, posarà en practica les exigències demanades a la Sra., Laura, i dóna’n exemple d’honestedat política, coherència, etc. deixarà que el seu partit decideixi si ha de deixar l’acta que va aconseguir, sota les sigles ERC.
Yo doy por hecho que este será su último gran gesto polìtico. L.P.
(Als mal pensats els i dic, que el meu cognom es Pazos).

Anònim ha dit...

Això ja fa temps que es cou però sumen 8.

El cartipàs municipal ha estat elaborat per Ardevol i Gassull. Per la seva experiència de Govern o de destrucció de governs més ben dit. Malament va el Massagué si abans de governar ja es refia d'aquestos dos.

CIU+PP+GIT+PRADEDA+GASSULL

Per la moció de censura en falta 1

Que faran? PSC 4 - ABG 2 - ERC 1
ADMT 2

Anònim ha dit...

Qui ha dit que la Pradeda i la Gasull votaran a favor d'una possible moció? Per molt que estiguin un tant fora dels seus partits, crec que mantindran el vot.

Anònim ha dit...

Ja ho veurem, han cremat les naus i ja no hi ha volta enrere. Ara també ja se sap que la Montse canvia ràpid de pensament.Si veu que la seva proposta de govern no te possibilitats, es tornarà a reconciliar amb ERC per tornar a governar i tocar poder. Esperarà fins la propera crisi i si no ve la provocarà.Ja se sap ella SENSE DEU, SENSE PATRIA, SENSE PARTIT

Anònim ha dit...

Qui hi ha al darrere dels moviments de la Gasull?

Anònim ha dit...

El Oracle de Delfos. entens....? Lao Tse