Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Blog del Gerard i moviments a l'executiva

5/7/08

Volem donar la benvinguda a un nou blog, i per tant un nou blogaire, el regidor d'ERC, Gerard Ciuró. Sempre hem defensat des de aquest espai, la importància de promoure el debat i, obrir noves vies de comunicació.
Per altre banda, dir que en els darrers dies, el president actual de l'executiva local de Torredembarra, Cèsar Sastre, juntament amb el Carles Fuxet, estan parlant per tal d'aconseguir una candidatura de consens de cara a la remodelació de la mateixa i, per encarar els propers anys de la forma més il.lusionadora possible per el partit que defensen.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

a hagi estat proposada per el Cèsar. Jo m’inclinaria ha pensar que ha estat tot al contrari. Dubto molt que l’entrevista esmentad
De la forma que es dona aquesta noticia, per mi hi ha quelcom d’interessada. El Cesar de bon segur que vol que la propera executiva sigui el mes representativa possible, beró d’això a que ha iniciativa hagi estat proposada per ell i mes amb el Carles, o dubto.
El Cesar si vol continuar, de segur proposarà la SEVA EXECUTIVA integra’n a la major part possibles de les sensibilitats d’ERC però això segons la meva opinió, està a anys llum de pactar en ningú i menys cap quota. Lao Tse.

Anònim ha dit...

Un error de transcripció, ha deixat el meu comentari coix; volia començar així.

Dubto molt que l’entrevista esmentada hagi estat proposada per el Cèsar. Jo m’inclinaria ha pensar que ha estat tot al contrari.

Lao Tse.

Anònim ha dit...

Segons entengmirant l'escrit, el Cèsar i el Carles estan treballanten una executiva per a tots.
De ben segur que pensaran en incorporar totes les sensibilitats com així em consta.
També hi ha constància que el Carles ha demanat al Cèsar que continui com a president.

Anònim ha dit...

Quan parleu de senssibilitats que voleu dir?. Quantes? Qins son el noms que les representen?. O son mlitants emprenyats en la situaciò de desgavell que estem patin?. Lao Tse.

Carles ha dit...

En el mon casteller, per tal de fer un “pilar”, prou alt i estable, cal que hi hagi prèviament feta, una “pinya”. Una “pinya” solida i, que treballi vers un objectiu ben clar; portar fins el punt més elevat el seu enxaneta.
En política, també cal tindre ben clar cap a on és vol anar...

Anònim ha dit...

Carles veig que vas cremant etapes a marxes forçades. Molt bé a Esquerra encara hi cap més gent com tu, segur que trobaras alguna ánima bessona. Endavant no defalleixis.

Anònim ha dit...

A Gerard Ciuró (el seu blog esta censurat)

"Ironies a banda",.
Si no recordo malament va ser tu
el que ironies a banda
vas deixar al PSC, amb el cul a l'aire.

Seras hipocrita demanes que els altres que facin el que tu no es estat capaç de fer.
Tot i que ets el més guapo, el més treballador, el més bona persona, el que te millor discurs que encandila a la ciutadenia etc. "Ironies a banda",.
Ets un frau Gerard!!!.

Anònim ha dit...

Perqué no exposes el teu parer al blog del Gerard, així tindrá l'oportunitat de poder contestar-te. Clar que primer tindras que aclarir que vol dir aixó de que es un frau. De segur que a deixat al Psc al cul al aire? Et consta els esforços que s'han fet per part de ERC i espcialment per el Gerard per conseguir la governabilitat?. No es aixó company, no es això- Lao Tse.

Anònim ha dit...

"Però tot i així hi ha algunes actituds, plenes d'hipocresia que costen d'empassar".

Estic d'acord, amb tu Gerard però perquè no aplicas la reflexió amb Tu mateix, i no seras tan hipocrita.

Que vas fer tu perque el pacte ERC+PSC+GIT, funciones, res tot el contrari si vas moure algun dit va ser per ensorar-lo, no perque ho volguesis, que ja seria greu, sino perque ets un indolent (un manta) i no ens sap més.
Per no saber no has sabut ni conservar l'unio en el teu gru ERC. Hi ara vols donar lliçons del que s'ha de fer i el que no s'ha de fer. XEC vestem cap a casa que de ben segur a ERC hi ha persones valides que poden portar l'estandart d'aquest partit ben a munt, per que entre tu i la Montse esta ensorrat, però hi ha més culpa teva que d'ella que al cap i a la fi s'ha deixat portar per la manca de lideratge que es el que tu no tens.
Per tant Gerard, podras explicar el sexe dels angels però sols Tu i només Tu ets el culpable de la situació actual d'esquerra a Torredembarra.

Hi no et faci pati el que facin els altres.

Per si no publiques aquest comentari, el possare a més blogs, i aixi d'aquesta manera la gent ho podra lleigir.

Anònim ha dit...

Al anonim que diu que possi el meu comentari al blog del gerard "ironies a banda", ja ho vaig fer i no l'ha possat ni per suposat no l'ha contestat.
Que es un frau? que no tens diccionari?.