Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Festa Major "petita"

14/7/08

Estem de Festa Major a Torredembarra.

Durant la mateixa, podrem participar en diferents actes organitzats per el Patronat de Cultura en diferents punts de la nostra vila. Des del pati del castell, fins al Parc de Cal Llovet, passant per els carrers del nucli antic.

Voldríem felicitar a totes les persones que en els darrers anys, an contribuït a revitalitzar les festes al nostre municipi, fent-la tant participativa i, promovent la recuperació de diferents elements tradicionals de la mateixa.

Ah!! Per molts anys!! Gegants.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

També ésuna festa tot l'any, esquerra i els seus dirigents!!

Anònim ha dit...

Fon-li cullerada. Aixì es fan les coses, paralant poc com tu, i no dien res de positiu. Mullat xato. Lao Tse.

Anònim ha dit...

"Però tot i així hi ha algunes actituds, plenes d'hipocresia que costen d'empassar".

Estic d'acord, amb tu Gerard però perquè no aplicas la reflexió amb Tu mateix, i no seras tan hipocrita.

Que vas fer tu perque el pacte ERC+PSC+GIT, funciones, res tot el contrari si vas moure algun dit va ser per ensorar-lo, no perque ho volguesis, que ja seria greu, sino perque ets un indolent (un manta) i no ens sap més.
Per no saber no has sabut ni conservar l'unio en el teu gru ERC. Hi ara vols donar lliçons del que s'ha de fer i el que no s'ha de fer. XEC vestem cap a casa que de ben segur a ERC hi ha persones valides que poden portar l'estandart d'aquest partit ben a munt, per que entre tu i la Montse esta ensorrat, però hi ha més culpa teva que d'ella que al cap i a la fi s'ha deixat portar per la manca de lideratge que es el que tu no tens.
Per tant Gerard, podras explicar el sexe dels angels però sols Tu i només Tu ets el culpable de la situació actual d'esquerra a Torredembarra.

Hi no et faci pati el que facin els altres.

Per si no publiques aquest comentari, el possare a més blogs, i aixi d'aquesta manera la gent ho podra lleigir.

Anònim ha dit...

Gracias amigo mio. Acabas una vez mas de darme la razón. Cuando mas nacionalista independentista eres, mas cenutrio e ignorante te conviertes. Sigue así. No cambies.