Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Respecte a comentaris i altres declaracions

19/12/08

Torresquerra i els seus membres, volem aclarir que, en cap cas, disposem de les eines necessàries per a poder verificar les autories dels comentaris escrits en el nostre blog.
Torresquerra no censura les opinions expressades de forma correcta i educada per part dels internautes, siguin qui siguin i, pertanyin o no a cap partit polític. En aquest punt, volem encoratjar a la sra. regidora d'obra pública i gent gran, Laura Pradeda a, en cas no de ser ella la responsable del comentari expressat en l'anterior post i, per tant, víctima d'una burda enganyifa, a realitzar les accions legals pertinents per tal d'esclarir l'autoria del mateix.
D'altre banda, també vlem aclarir un altre comentari realitzat dintre del plè del dia d'ahir. Torresquerra "NO" és el blog d'Esquerra Republicana de Catalunya. ERC te el seu web, mentres que nosaltres, sols estem propers als seus plantejaments polítics.

2 comentaris:

Tertulià ha dit...

Bon Nadal a tots i a tota la vostra gent!
A veure si caga força fort el tió!
Salut i Soberania.

tafaner ha dit...

Quan surts per fer el viatge cap a Ítaca,
has de pregar que el camí sigui llarg,
ple d'aventures, ple de coneixences.
Has de pregar que el camí sigui llarg,
que siguin moltes les matinades
que entraràs en un port que els teus ulls ignoraven,
i vagis a ciutats per aprendre dels que saben.
Tingues sempre al cor la idea d'Ítaca...
US DESITJO UNES BONES FESTES.Que passeu uns dies estupendus de la manera que us sembli millor i que agafeu embranzida per començar l'any 2009 amb força i amb bon peu.