Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Partits de Tarragona

5/3/08

Avui, mirava les altres forces que es presenten en la circumscripció de Tarragona a les eleccions del proper dia 9. A part de dues d'elles, les altres tampoc, al igual que nosaltres, han tingut l'opció de defensar el nostre ideari a cap debat amb els senyors ZP i "el de la nena".
La llibertat d'expressió ha d'estar en tots els àmbits, tan sols la veritat, la honestedat i la educació, han de marcar la mateixa. Això caldria aplicar-ho a tothom que es presenta en qualsevol llista, i aquí també i poso el Sr. Pizarro.
Però ja que parlem de llistes, i descobrim com està l'esquerra de fraccionada, caldria fer un esforç per part de tots, per formar projectes comuns per, base principal; sumar!! Sumar en ganes. Sumar en idees. Sumar en futur...
I aquí, a Torredembarra, discutim que si hi ha 7 llistes, que a les properes en seran 9, o poder 6, o el bisbat també en farà una... o dintre de tots els partits.. que si aquesta facció, que si l'altre, o la de més enllà...
Torno al que he dit havans; "Sumar, sumar, sumar, per honestament, i amb educació, fer propostes de futur"
Ah!! el partits...