Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Això Sí.

31/3/08

Aplaudiments!!!!
Alegria causa el veure que la regidoria de participació ciutadana, ha endegat tot seguit d'actuacions per tal de fer partícip a la població de Torredembarra en el desenvolupament del pla de millora del nucli antic i Baix a Mar.
A molts dels residents als carrers afectats per aquests pla, a més, se'ls ha remès una carta explicativa del projecte i animant a la seva participació.
La participació del ciutadà en tot allò que l'envolta és primordial. El fet d'escoltar les seves opinions i actuar en conseqüència amb els punts expressats pels mateixos, significa un alt grau de democràcia. Caldria poder estendre aquesta idea a altres àmbits de la vida quotidiana.
Ah! Més aplaudiments!!!!
Per fi estem gaudint dels primers "andamiatges" per a la restauració del Patronat Antoni Roig. De ben segur que totes aquelles persones que hem passat per les seves aules i les que no, així com les persones que en aquests moments hi desenvolupen una tasca important dintre de Torredembarra, estaran ben contents. Llàstima que la privacitat de la titularitat del centre, faci que tot sigui més lent i, no es pugui aplicar el principi de la participació ciutadana en l'esborrany de les seves utilitats o possibles disponibilitats del mateix.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El procés de cops de colze a Can ERC, esta posant al descobert masses disputes internes, que no deixen de sorprendre una mica.
La fractura entre els partidaris de Carod i de Puigcercós, almenys dins l'actual direcció, no semblava tan profunda. Si més no pels que no tenim un bon coneixement de les interioritats del partit.
Les disputes internes pel poder dins les formacions polítiques, són el pa de cada dia, i l'exteriorització de les mateixes sol ser de bon visualitzar.
Però a Can ERC sembla que encara ho fan més ostensible que la resta de formacions. Tot i ser una formació molt més petita i amb una representació de la societat catalana molt inferior a la de les grans formacions de Catalunya.
I més ara que estan ocupant una part important del poder polític de Catalunya.
Costa d'entendre, com els que formaren un equip capaç de portar la formació als seus millors resultats electorals contemporanis, de cop i volta, a la primera ensopegada seriosa, s'els doni per posar-se a barallar-se entre ells.
Ni la militància ni els votants de la formació es mereixen aquesta guerra interna.
El galliner de Can ERC no és tan gran com el de les altres formacions i comencen a tenir-hi masses galls esvalotant i pessigant-se mútuament.
Tindrien que posar-hi una mica de serenor, no fos cas que amb l'esvalot les gallines deixessin de posar ous.Com a la Torre.

Anònim ha dit...

El que haurien de fer Puigcercós i Carod és assumir que la seva estratègia ha fracassat i que si no volen canviar-la el millor que poden fer és plegar. A més a més, ha arribat un punten que aquesta situació ja no és tolerable. Són dos senyors adults que es barallen com a nens per una cadira i en el seu discurs no hi ha ara mateix ni un sol argument polític.

Anònim ha dit...

La Gassull ja hi està d'acord?, em consta que no para de parlar malament del seu company de partit, en Gerard Ciuró.

Anònim ha dit...

LA GASULL ES TANT D'ESQUERRES COM EL FRAGA IRIBARNE.

Anònim ha dit...

ERC me trae en mente aquella pintura en la que se ven dos señores semienterrados dándose de palos con unos garrotes. Cierro los ojos y veo a Carod y a Puigcercós dale que dale.
No se el motivo por el que se cascaban los del cuadro; pero me duele, y mucho, el pensar que los de ERC se llenarán de chichones en disputa por una propiedad que no tienen: el propio partido.
Se harán sangre por querer apropiarse de una institución que, dicen, es de las bases. Las bases deben evitarlo, sorteando todas las dificultades que van a ponerles los dos "demócratas" en mala lid. Militantes de base de ERC: por el bien del partido, manden al uno a criar calçots y al otro a que haga algo que sepa hacer, pero fuera del partido.
Ustedes, militantes de un partido que se dice nacionalista e independentista no debe tolerar que les mientan.¿De verdad se creen que los gerifaltes de su partido tienen como objetivo la independéncia?. Yo creo que lo que buscan es jubilarse en un buen cargo y si puede ser a los 70 años que no sea a los 65. Lo del año 2014, fue una ocurrencia precipitada ante el empuje de personas preparadas que sí tienen una hoja de ruta para encarar un proceso de indepen-
dencia difícil, pero no imposible.
Denuncien cualquier maniobra que les impida ejercer su derecho a elegir. Sorteen las zancadillas que ya les prepara el Sr. Puigcercós. Sean, por Catalunya, beligerantes.
¡ Les deseo suerte !....y, luego, a por Montilla y esos socialistas que usan a Catalunya como a un kleenex....Y en Torredembarra hay jente de verdad, de ERC?