Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Temps Carotians

25/3/08

Aquest matí volia escriure. Volia expressar el meu parer sobre el pas del temps i el que hauria de significar això dins d'esquerra de cara al proper congrés. Però, ves per on, al posar en marxa el meu ordinador, veig com el sr. Carod Rovira, anuncia que no es presentarà a les eleccions internes del partit.
Fins avui, i durant els últims 12 anys, el company Carod a portat les regnes del partit. De millor o pitjor manera, però en la seva època de "regnat", a l'estil dels antics egipcis, esquerra a aconseguit ressorgir un cop més per aconseguir resultats espectaculars en totes les eleccions. Bé, en totes menys les últimes.
En la sortida cap el nou projecte republicà, en aquests moments doncs, hi trobem al company Pugcercós, al reformista Uriel i l'independentista-centrista Carretero.
Caldrà veure cap on es poden moure ara els afins a Carod.
I Torredembarra?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Al final ha passat el que havia de passar. La trencadissa que s'està produint a Esquerra Republicana de Catalunya és d'aquelles que passaran a la història. El faraònic fracàs dels republicans a les ultimes eleccions generals suma les primeres víctimes. Fa pocs dies abandonava el govern Puigcercós argumentant que es volia dedicar únicament a renovar i refer el partit. Avui ha estat en Carod qui ha llençat la tovallola. El President d'ERC no es presentarà a la reelecció al congrés que ERC ha avançat al proper mes de juny per evitar mals majors si es mantenia la data inicial del mes de novembre. Carod Rovira, amant dels viatges emocionants a Perpinyà i provador oficial de corones d'espines, ha hagut d'agafar la part que li toca en aquesta creu per caminar lentament cap al viacrucis que els suposarà aixecar un arbre amb les arrels molt tocades i amb poques branques florides. Carod assegura estar en plena forma però a ningú se li escapen els vergonyosos resultats del seu partit que ara fa quatre anys va tocar sostre i fa dues setmanes va llepar el terra electoral. Ara, per una vegada, caldria que s'escolti de veritat a les bases d'ERC, a aquelles persones que treballen dia a dia per un partit que estimen i que mai troben cap recompensa perquè en el moment de repartit els bombons sempre hi ha els mateixos davant la caixa, a primera fila. El temps posarà tothom al seu lloc i a alguns els tornarà a casa com els egipcis, amb una mà al davant i una al darrere.
Els de la Torre,ja fa molt de temps que no saben ni a on tenen el cul,i si el tenen cagat o amb vaselina del PSC.

Anònim ha dit...

Hola!

Anònim ha dit...

Els SRs de la executiva,ja se han enterat de la enquesta,mireu com puja.Ja,JA,Ja.No tenen remei!!.

Al primer anonim- VASELINA.

Al segon a la oposició,(sentinto molt)que es molt digne avans no fer de dat pel cul dels socialistes.
Salut i Republica.

Anònim ha dit...

Esquerra ja està acostumada a tot això. La seva història està plena de ruptures i de correns. Crec que això es bó per un partit. Molt de debat intern i foment dela participació.
De totes, a mi, el que més me preocupa, és el que està fent la cúpula de la Torre, o més ben dit, el que no està fent.
Cal reestructurar la directiva local. Cal un president amb imatge pública. De ben segur que hi ha militants preparats publicament per representar el partit.
Coneixent al sr. Falch d'altres entitats que compartim, i ens les que està també a la junta, és una persona gestora. Molt bona gestora, però no te imatge pública.
I, qui més forma part de la junta? A molta gent de Torredembarra si no fos per que coneiexem personalment a persones tradicionalment vinculades a esquerra...

Anònim ha dit...

totalment d'acord amb el lúltim comentari, cal una renovació, tant de gent com d'il·lusions dins d'Esquerra... la majoria votem per ideologia, malgrat la gent.

Anònim ha dit...

Totalmente deacuerdo con los dos últimos comentarios.
A mi, por ejemplo, que he votado en varias ocasiones a esquerra, me asombra ver como, en nuestra población, se permite tener a la junta actual. De la misma, salvo el sr. Folch, conserge del instituto de mi hija, y según me dicen dels Sr.tesorero, se pueden salvar.
Reclamo gente "lider de opinión". Que traia votos i nos trate a todos por igual. Si eso ocurre, esquerra será también la casa de gente como yo, que por miedo a esta directiva y a posibles actitudes respecto a mi idioma, todavia no hemos entrado a formar parte.
¿Veremos de presidente a un informático?