Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Esquerra a Madrid

5/4/08

Ahir mateix, Esquerra va arribar a un acord per, juntament amb IU i Iniciativa, formar grup parlamentari a la cambra de Madrid. Aquest acord, a part de pactar qui ha de parlar més, qui te les diferents comissions de treball i d'altres coses, ha permés, poder aconseguir, tot un seguit de bestretes a nivell econòmic per ajudar a tots tres partits, a l'hora de, no deixar diluir tota la tasca que tant esquerra, com izquierda unida i iniciativa, podrien portar a terme al grup mixt.
De fet hem de donar les gràcies al BNG, bloc nacionalista gallec que, a deixat temporalment part dels seus representants per que els tres partits ja mencionats poguessin tindre el seu grup propi.
Un cop arribats a aquest punt, dues reflexions...

* No formar part del grup mixt, donarà molta més importància al "bluf" de la senyora Rosa
Diez. Cosa que, beneficia al PP.
* La segona i encara més important. Esquerra s'ha de presentar a les eleccions a Madrid?
* I, quines implicacions port portar aquest pacte dins el propi partit de cara al congrés del mes de juny?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Este comentario ya lo he realizado en otro post. Pero creo que és importante repetirlo, pués no se me ha contestado.
¡¡A mi, me preocupa Torredembarra!! A Madrid "esquerra" no deberia presentarse.
He votado en varias ocasiones a "esquerra", me asombra ver como, en nuestra población, se permite tener a la junta actual. De la misma, salvo el sr. Folch, conserge del instituto de mi hija, y según me dicen del Sr.tesorero, que se pueden salvar, los demás o no los conocemos o no dan la talla.
Reclamo gente "lider de opinión". Que traiga votos i nos trate a todos por igual. Si eso ocurre, esquerra será también la casa de gente como yo, que por miedo a esta directiva y a posibles actitudes respecto a mi idioma, todavia no hemos entrado a formar parte.
¿Veremos de presidente a un informático?

Anònim ha dit...

Respecte al que dius del teu idioma (que no et crec), un castellàparlant com tu (o almenys així ho vols fer creure) se li escapa una i en lloc d'una y?????? vinga home, si vols fer crítiques a la junta, fes-ho donant la cara i no amagan-te darrera un anònim i a més mentint.

Anònim ha dit...

Voldria dir un parell de coses.
1. Aquest, no és el lloc adequat per parlar sobre la junta local, ja que l’escrit no en fa cap menció a la mateixa, si no, que parla del grup parlamentari d’esquerra a Madrid.
2. Esquerra, disposa dins dels seus estatuts, formes per poder aportar el nostre parer respecte a les juntes locals que ens representen. De forma ordinària o extraordinària.
3. La junta local de Torredembarra representa als seus militants, i a l’hora, els militants, representem a la junta local.
4. Crec, que ja fa temps que el tema idiomàtic està totalment superat a esquerra. Crec, que esquerra volem construir un futur d’esquerres i progressista, lloc, on tothom que estimi la nostra terra, i te un lloc, vingui d'on vingui i parli el que parli.
5. Finalment, i en referència al segon comentari, dubtar sobre una persona és castellanoparlant per el fet de tindre una "i" al seu comentari, m’agradaria recordar que,quant un ordinador el fa servir més d’una persona, el corrector pot ser una eina un tant perversa.