Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

11 d'abril de 2008

10/4/08

Bé, jo ja sé que avui és dia 10, no tinc la mala costum d’esmorzar amb cafè i “sol i sombra”. El que succeeix, és que demà, 11 d’abril, esquerra ha organitzat un sopar per commemorar el 77 aniversari de la proclamació de la república. Serà doncs, un bon moment per treure algunes conclusions.

Voldré, veure, com les diferents “famílies”, s’estructuren en el mateix, per tal de copsar, el grau de força dels quatre “presidenciables” de cara al proper congrés del mes de juny. Així com, la seva possible incidència dintre de la militància torrenca.

Tanmateix, la nostra junta local, en una bona pensada i ràpida actuació, ha aconseguit per a Torredembarra i els pobles del voltant, realitzar diferents xerrades-col·loqui amb els quatre caps de cartells. Serà també, una bona forma de veure, entendre, i buscar, on rau la verdadera diferència del discurs de les diferents “vies”.