Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

El sopar

15/4/08

El promès és deute!! Això, que hauria de ser una de les primeres grans veritats del polítics, intentaré que ho sigui, en tot cas, en aquest bloc; i per part d’aquest aficionat a la política que el redacta.

Si més no, aquesta màxima també cal que l’apliquem a la vida diària, i tindré la suficient coherència, per, en cas de no poder acomplir el promès, assumir-ho i explicar el per que de les coses.

El divendres, al restaurant Morros, es va celebrar el ja tradicional sopar en commemoració de la república del 14 d’abril. En ell, si els càlculs no hem traeixen, s’hi van aplegar 40 persones entre simpatitzants, afiliats i acompanyants. Durant el mateix, portat a terme amb unes formes massa rígides (tots ben asseguts i pre-distribuïts en les taules) es va poder xerrar i divagar sobre el present i el futur del partit, tant en l’àmbit nacional, com torrenc.

Al final, el discurs del president local i el primer tinent d’alcalde del nostre ajuntament van tancar l’acte. Ressaltar, de manera gratificant, el reconeixement donat per part del Gerard Ciuró, al company Maurici Ruiz, per els anys dedicats a esquerra.

Bé, per ser justos, dir que el sr. Josep Bargalló també va realitzar unes divagacions que, al meu entendre estaven fora de lloc i, massa partidàries dintre del procés electoral que viu esquerra.

I a nivell intern? M’han arribat comentaris de diferents taules on, es començava a parlar de la possibilitat de canvis en la propera junta local. Caldrà estar pendent...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada el comentari aquest, com qui ni vol la cosa... " el sr. Josep Bargalló també va realitzar unes divagacions.... ".

Venint del sr. Bargalló, només podien ser això, divagacions.

Això si, el poc temps que va ser regidor d'urbanisme de Torredembarra, va saber entre "divagació i divagació" treure'n profit i escombrà cap a casa.

Ah, si ! ! també va saber guardar papers al calaix, com per exemple... aquell famós informe sobre la inundabilitat dels Muntanyants..... i això que deient que no l'havien rebut.....

Anònim ha dit...

Si,si!! Molt encertat el darrer comentari.
Però, jo encara me faig un altre pregunta; El Sr. Bargallo, encara controla la vida esquerrana de la Torre? Si no és així, per que encara fa xerrades míting entre els seus correligionaris?
No m’estranya que vagui d’aquesta manera aquest partit.

Anònim ha dit...

Dons, si ! ! malauradament encara ho controla. I per això la darrera llista electoral Torrenca va ser tant desastrosa.

Anònim ha dit...

Rubricar totalment l'escrit del editor del blog. Jo també estava present al sopar. Semblava una boda, els "vips"en una taula tots juntets,no fos cas... i els demés repartits acriteri de la junta local.
Jo també vaig escoltar espases favorables a fer treballs interns.
El Pep, millor calladet, que a Baix a Mar encara s'enrecorden d'ell.