Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Un video

20/4/08

Avui, a les onze del matí, el company i president del parlament de la Generalitat, ha estat fent una xerrada al noste poble per, potenciar la sva candidatura de cara al proper congrés del mes de juny. Poc o res a dir de novedós, ja que el seu discurs ja fa temps que el coneixem.
Es per aquest motiu, que veig més interesant, deixar-vos el video d'EI.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

La direcció d'ERC és suicida.
Han perdut el món de vista.
El mateix Benach ve a reconèixer que l'aposta del tripartit va ser equivocada, però ell erre que erre.
Que curiós, té un càrrec instit-
ucional que no deu voler perdre. Però és incapaç de veure que està a punt de portar el seu partit a la marginalitat.
ERC està perdent vots a manta aquestes setmanes.
La progressiva espanyolització del PSC, el minitransvasament de l'Ebre, l'acceptació acrítica del govern als dictats de Zapatero... La ruptura del tripartit és urgentíssima!!

Anònim ha dit...

Si la majoria de la militància es independentista, com es que s'ha aguantat fer política "federalista" al govern (amb el penós resultat per tothom coneix)?.
Com es que l'independentisme s'ha guiat per l'utopia (federalista) de Maragall o la propaganda (federalista) de l'Iceta?. Qui n'ha sortit reforçat?

I com que es MOOOOOL diferent, com és que es fa fàstics de un FOC NOU a Catalunya, si s'ha fet una política de Front Popular..... a Espanya ?
això sí, MOOOOOL d'"esquerres"......

No hi ha pitjor cec, que el que al.lucina.

Anònim ha dit...

El govern de la Generalitat, per això varem fer un nou estatut, en la pràctica té un poder limitat, que en temps de CiU i el president Pujol s'exprimien al màxim.
Avui la pèrdua de l'ànima catalanista per part del PSC, la manca de suport popular i les divergències internes dels seus components fan que cada vegada més governi Madrid en assumptes catalans. Rodalies, apagades, problemes d'aigua etc... la solució ve de Madrid i no del nostre govern (i el sr. Benach capficat en que el govern ha de complir la legislatura).
Serà el proper govern de Catalunya un govern només del PSOE?.
Gracies ERC ¡¡

Anònim ha dit...

Saps què passa? Passa que amb aquesta coseta de l’anar fent i de les bones persones, amb el joc de l’eufemisme, amb la tolerància i amb el parar l’altra galta, als catalans fa tres-cents anys (o més) que se’ns passegen.
Que ens donen pel cul, vull dir. Només falta, aleshores, que nosaltres mateixos ens hi apliquem la vaselina.
Entenc que el teu to i el teu discurs és mesurat, moderat i amb aquest punt de neutralitat esforçada que respecto.
Em sembla molt bé. La pedagogia. El políticament correcte. Potser sí... Però aquest discurs, aquest to reflexiu i dialogant , ha de subordinar-se a l’insult, al menyspreu i a la calúmnia dels altres? De l’enemic? (sí, sí, de l’enemic).
A mi em sembla que fem el préssec, Nova Via, amb tanta normalitat i amb tanta suavitat, i amb tanta diplomàcia, i amb tantes mandangues...
Quants anys no fa, que som al mateix lloc?
Del què estem parlant, Nova Via, és del futur (o del no-futur) del nostre poble.
I si ells mantenen les formes, potser jo també mantinc les formes. Però si hi ha uns imbècils, que resulten que son socialistes, que tenen la poca vergonya de portar al nostre partit a no ser catalanista i del coent-ho que s’ha d’estimar Catalunya i Torredembarra, d’acord amb la legalitat vigent, aquests homes no mereixen el meu respecte ni la meva “reflexiva” misericòrdia.
Aquests homes mereixen que se lis diguin les coses pel seu nom.
Potser és que hem de començar a dir les coses pel seu nom d’una puta vegada.
Potser és així que ens guanyarem el respecte...En saben molt, d´mentir,manipular,ens prenen el pel i d’insultar, els socialistes torrencs .
Ens insulten fins i tot quan nosaltres ens pensem que volen senzillament dialogar.
Potser ja és hora de dir les coses pel seu nom.,A la Torre jo crec que ho tenim perdut,ens estan torejant i enganyant i no sols els socialistes si no el que es mes greu els propis regidors nostres,per falta de valentia i coherència.
Ho repeteixo: potser ja és l’hora de guanyar-nos el respecte.
De guanyar-nos el nostre propi respecte.
Salut.

Anònim ha dit...

"Dels candidats al futur (al seu ) i militans torrencs a ERC n'hi ha masses que són venedors de fum!"

Anònim ha dit...

ERC, prou de jugar i enganyar la gent.
Pel suport al transvasament, allò que heu de fer és dimitir els vostres càrrecs a la Generalitat de dalt i prou.

Anònim ha dit...

Les bones paraules sempre queden; sempre. Si són raonades poden i han de ser escoltades. Les paraules que busquen el diàleg per intentar trobar solucions i vies de comunicació, sempre, poden arribar a un objectiu.
Per altre banda, les paraules que cauen en l’insult, o la mentida, sempre, tenen una vida curta. En el seu moment poden significar molt soroll, però cap fruit.
És evident que esquerra es troba en un moment de diàleg intern que ens portarà a una nova junta i una nova manera de fer política. És cert, que els militants tenim l’obligació de participar-hi. De decidir que volem i decidir si cal renovar les aliances.
També es cert que ha Torredembarra hi ha una majoria cada cop més àmplia dels socialistes. Però igualment cert, que cal valorar don provenen aquest vots i veure que continuarà sent així degut al creixement demogràfic del municipi, i la procedència del mateix.
Mentres a esquerra no siguem capaços de dissenyar missatges amplis, possibles i reals; que toquin a les persones i representin els seus pensars, continuarem amb un lleu decreixement.
Què volem? Un continu intercanvi d’insuls o retrets? O per altra banda; fer créixer la nostra societat, el nostre municipi. Els militants de Torredembarra, ja comencen a parlar de noms a nivell intern. Caldrà doncs, pensar desprès del congrés nacional, valorar els canvis a fer a la nostra vila, si s’han de fer.

Anònim ha dit...

La capacitat de fer jocs de malabars de la direcció d'Esquerra és sorprenent. L'executiva d'Esquerra, reunida ahir -dilluns, 21 d'abril-, va decidir participar en la manifestació en contra del transvasament de l'Ebre a Barcelona convocada pel proper 18 de maig per la Plataforma en Defensa de l'Ebre. El fet és sorprenent perquè Esquerra com a integrant del govern tripartit, o hauríem de dir trist-i-partit, ha recolzat la iniciativa des del govern estant.
Com diu la dita popular, no es pot està a missa i repicant!. Actituds com la d'Esquerra erosionen la credibilitat de la classe política, però per damunt de tot del partit que les adopta i del govern del que hi formen part.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el Carles referent al to de les paraules. I també a favor de l'últim comentari. Crec que l'executiva local tindria que parlar amb el militants havans de decidir cal com en referència a aquest tema. Un altre cop no està a l'alçada que se li presuposa.

Anònim ha dit...

catalunya socialista espanyola ?.
En això ens han convertit els del tripartit.
Gràcies a la gran "aposta estratègica" d'esquerra ressuscitant el PSOE de Catalunya, ara resulta que el PSOE els està fagocitant a ells.
Va quedar més que demostrat a les darreres eleccions, on aquesta colla d'arreplegats d'esquerra van passar de 8 a 3 escons (ja els està bé).
El més trist és que la imbecil•litat generalitzada de Catalunya vagi donar 25 escons als sociates, tenint en compte que tenen el mateix objectiu final que el PP: la destrucció de Catalunya via immigració massiva i descontrolada (el Corbacho ja demana el vot per als immigrants pensant que votaran sociata massivament).
Si amb això no n'hi hagués prou, també promouen la divisió entre els catalans, mitjançant l'excusa de l'aigua.
Aquesta merda de govern que no fa més que improvisar dia si, dia també, provocarà l'enfrontament entre els pocs catalans que queden a Catalunya.
Però no passa res, en Puigcercós veu possible repetir un tripartit 3, perquè es veu que ara el PSOE de Catalunya s'ha tornat gairebé independentista, i reclamen el concert econòmic.
Però que sociates que arriben a ser els d'esquerra, no sé com els cau la cara de vergonya... a si, no els cau , perquè no en tenen gens ni mica de vergonya.
Apa salut.

Anònim ha dit...

AL ANÒNIM DE LA JUNTA
O bé estàs molt ben informat, més que la resta de militants i simpatitzants d'esquerra, o formes part de la junta local.
A Torredembarra, canvis ja!!