Benvinguts !!!

Aquest espai, pretén ser un lloc de reflexió, debat i suport a Esquerra dins de Torredembarra. Aquest espai, vol construir una esquerra per a tots i de tots. Participativa i propera. L'Esquerra del futur.

Xerrades

16/4/08

Esquerra, es un partit gran partit, que no un partit gran. Part d’aquesta grandiositat, rau en que tota la militància pot ser escollida com a president o secretari general, a l’hora que, tothom pot aportar les seves idees de partit i inclús, divergències.

Això, al meu entendre, fa que la diversitat de pensament, pugui donar un fruit generalista i enfocat a tots les persones ja que, de la suma de pensaments, es poden extreure grans unitats.

En aquests moments, i gràcies a la seva democràcia interna i assembleària, està en un procés de renovació dels seus càrrecs a nivell nacional. També és cert que, properament i tal com marquen els estatuts, també es portarà a terme la renovació local.

Bé, i per donar a conèixer les diferents opcions que optaran als càrrecs, les properes xerrades informatives seran...

  • Diumenge 20 d’abril, encara sense confirmar l’hora, Ernest Benach.
  • Dilluns 28 d’abril a les 20 hores, Joan Carretero.
  • Dilluns 5 de maig i també a les 20 hores, Joan Puigcercós.

Totes elles es faran al Casal, lloc on, també podrem veure i xerrar una estona amb altres militants i simpatitzants de Torredembarra i rodalies.